Rólunk

Co-creation csapat
A Co-Creation

Hatékony szervezeteket formálunk

„Célunk egy olyan Magyarország, ahol az együttműködés, az emberségesség és a hatékonyság alap egy cég életében.
A tulajdonosok és a munkatársak is örömmel, tettre készen mennek dolgozni.”

Értékrendünk:

Gonczlik Tímea

Qualified Facilitator®, vezetési tanácsadó, szervezetfejlesztő tréner

Multinacionális környezetben eltöltött szakmai életpályám során mindig kerestem a fejlődési lehetőségeket. Ráláttam a vállalati működés sokféle folyamatára. Ha össze kellene foglalni, hogy mi az a három dolog, ami jellemezte vezetői működésem, akkor az a tudatos tervezés, az innováció és az önfejlesztés lenne.

Egy terület vezetőjeként szükségem volt olyan képességekre, amelyek segítségével strukturált, mégis támogató jelenlétről tudom biztosítani a többi terület vezetőjét, ami a jobb együttműködés irányába mutat.

Ezen a ponton éreztem először azt, hogy valahogy máshogyan kellene tovább fejlődnöm, mint ahogy eddig tettem. A változás pillanata az volt számomra, amikor úgy éreztem, számomra a tovább lépés az egyén és a csapatok fejlesztésének képessége felé vezet.

Az volt a vágyam, hogy a megbeszélések tartásához és egyáltalán egy program facilitálásához professzionális szinten értsek. Mivel a rendszerek kialakításában korábban már nagy tapasztalatra tettem szert, sok energiát és lelkesedést tudtam befektetni önmagam és a különböző csapatokkal való együttműködés fejlesztésébe.

Mindennek a hatása rendkívül szembeszökő volt: nagyszerű eredményeket értünk el, miközben az együttműködés és az emberi kapcsolatok minőségi szintet ugrottak. Magamon is éreztem üdvös hatását: minden pillanatát élveztem.

Egy ponton döntést hoztam, hogy tudásommal, tapasztalatommal és vezetői intuíciómmal vállalkozásokat, non-profit szervezeteket hosszú távra hatóan is segítsek.

Gonczlik Tímea
Gonczlik Andrea

Gonczlik Andrea

Qualified Facilitator®, szervezetfejlesztő tréner, mentálhigiénés szakember, Watson coach

Minden munkahelyemen azt kerestem, hogyan tudok leginkább értéket teremteni. Proaktívan álltam elő a különböző ötleteimmel, melyekkel az adott szervezet a legjobban ki tudja aknázni a bennem rejlő lehetőségeket. Legtöbbször azzal szembesültem, hogy pont elég, amit csinálok és ne akarjak többet. 

Egy innovációs részleg irodavezetőjeként, másodtréneri lehetőséget kaptam egy készségfejlesztő tréningsorozatban. Akkor éreztem meg, hogy számomra ez egy igazán testhezálló feladat. Élveztem a közeget, a csoportok formálódását, a tapasztalatok beépülését, az egymás általi tanulást. Végre úgy éreztem, hogy fontos és értékes munkát végzek. 

Felismertem, hogy ez az én utam. 

Az egyéni készség- és képességfejlesztés mellett különösen érdekelt, hogy egy szervezetben vagy csoportban milyen mozgatórugók hajtják az emberi viselkedést. Egyre inkább azt tapasztaltam, hogy egy egyszeri tréning nagyon könnyen a feledés homályába veszhet.  

Sok kísérletezés után összeállt bennem egy rendszer, melynek három alappillére van:  

  • A kívánt fejlesztést mindig érdemes folyamatként kezelni: tudás és tapasztalatszerzés, gyakorlás, megerősítés, végül beágyazás a való életbe. 
  • A cselekvés általi megtapasztalás a felnőtt ember egyetlen hatékony tanulási módja. 
  • Minden embert és csoportot a saját sebessége szerint lehet előre vezetni. 

Küldetésem, hogy a fejlődni vágyó szervezetekben mindenki megtalálja az eggyel jobb önmagát, ehhez megtalálja az erőforrásait, hogy egyéni és csapatszinten egyaránt értéket teremtsen, méghozzá valós célok mentén. 

Nem csak tanítjuk, éljük is.

Saját magunk és vállalkozásunk fejlődéséért is közösségekben dolgozunk. Megtalálsz minket a győri és soproni Toastmasters klubokban is.

purpleCircle
Ingyenes felmérés

Jelentkezz ingyenes felmérésünkre

purpleCircle
Megoldom magam

A varázslatos megbeszélések titkai

Legyen Tiéd a meeting tervezési kisokosunk.

Ára: most 2.850 Ft +ÁFA

A varászlatos megbeszélések titkai PDF tudásanyagból választ kapsz olyan kérdésekre, mint:

  • Biztos, hogy egy megbeszélést összehívni a legjobb módszer?
  • Kiket hívjak meg?
  • Hogy tudok időt spórolni?

Csak töltsd ki az űrlapot és mi 24 órán belül elküldjük neked a számlát az utalási adatokkal.