3 év tanulása

Ma ünnepli a Co-creation Consulting Kft. a 3 éves születésnapját.

Fontos kérdés számunkra, hogy mit tanultunk az elmúlt időszakban.

A legfontosabbakat összegyűjtöttük:

  • rugalmasságot. Bárhogyan is becézzük a mai világot, akár VUCA akár BANI, egy biztos: mindannyiunk rugalmassága erősen igénybe van véve. Ami egy nappal ezelőtt a legjobbnak tűnt, azt ma át kell gondolni. Új ötletek, módszerek és tervek szükségesek. Nem azért, mert elsőre rosszul gondoltuk, hanem mert az élet rekord sebességgel változik és nekünk rugalmasan alkalmazkodunk kell. 2020-ban úgy, ahogy egy bezárt és szeparált világban lehetett. 2023-ban úgy, ahogy a bizonytalanságban és az előre-oldalra cikkcakkban világban lehet. Mindig van veszély és mindig van lehetőség. Mi a lehetőségek hullámán szeretünk lovagolni.

  • az együttműködés fontosságát.  Azt tudjuk hitelesen képviselni, amit magunk is élünk. Az együttműködés sosem volt egyszerű és magától értetődő, de hitünk szerint megvalósítható út az emberiség számára. Azt tanultuk az elmúlt időben, hogy a mi utunk az együttműködés útja. Akkor vagyunk önazonosak, ha azokkal a partnerekkel és ügyfelekkel dolgozunk, akik szintén az együttműködés útját járják. Megengedjük és elengedjük azokat a helyzeteket, amelyekhez nem mi kellünk.

  • a tudatosság tanulását. Szándékunk az, hogy a robotpilólát időről időre kikapcsoljuk és egy sámlira ültetjük. Szándékunk az, hogy feltesszük a kérdést, hogy mit miért csinálunk. Hogy szolgál ez bennünket? Hogy szolgálja az ügyfeleinket? Erős szándékunk az, hogy a tanulásra és tudatosság fejlesztésére mindig legyen energiánk. Amire irányítjuk a tudatosságunk energiáját, aminek teret adunk figyelmünk horizontján, annak a megvalósításában közreműködünk.

  • és végül a kitartást. Sok gondolkodás, kísérletezés jellemezte az elmúlt időszakunkat. Nincs királyi út és a bölcsek köve sem nálunk van. A lelkesedésünk az egyel jobbra, az eredményesebbre és az emberire töretlen. Voltak próbálkozásaink, amelyek nem vezettek eredményre. És voltak kezdeményezések, amelyek sikeresekké váltak. A kitartás, a hit mindvégig velünk volt. Ha volt is bizonytalanság vagy átmenetileg meg is akadtak projektek, az ars poeticank mélyen megvolt mindig: Céltudatos és fejlődni vágyó vállalkozások számára tervezünk és valósítunk meg szervezetfejlesztési folyamatokat, fejlesztünk vezetőket és kollégákat, mindezt úgy, hogy gyakorlatias, innovatív és hatékony módszereket alkalmazva az aktuális igényekre válaszolunk.

Szívből köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket – aki bármilyen minőségben is társunk volt az utunkon.

Megosztás:
purpleCircle
Ingyenes felmérés

Jelentkezz ingyenes felmérésünkre

purpleCircle
Megoldom magam

A varázslatos megbeszélések titkai

Legyen Tiéd a meeting tervezési kisokosunk.

Ára: most 2.850 Ft +ÁFA

A varászlatos megbeszélések titkai PDF tudásanyagból választ kapsz olyan kérdésekre, mint:

  • Biztos, hogy egy megbeszélést összehívni a legjobb módszer?
  • Kiket hívjak meg?
  • Hogy tudok időt spórolni?

Csak töltsd ki az űrlapot és mi 24 órán belül elküldjük neked a számlát az utalási adatokkal.